Billigaste PVC fönster och ytterdörrar i Sverige!

Aluminiumfönster

System MB-86

Moderna designfönster
Design och funktion

Fönster- och dörrsystem med ovanligt bra isolerings- och hållbarhetsparametrar med möjlighet att tillfredsställa olika krav och behov. Profilerna kan konstrueras i 3 olika varianter beroende av energikrav: ST, SI och AERO. MB-86 är det enda systemet i hela fönster som använder aluminiumfönster med areogel - byggmaterial med ovanligt bra värmeisolering. MB-86 systemet präglas också med högbeständiga profiler vilket gör det möjligt att utnyttja stora och tunga fönster.

Massor av valmöjligheter

Våra aluminiumfönster finns med en mängd olika tillval och alternativ. Utmärkta hållfasthetsparametrar, korrosionsbeständighet, möjligheten att bygga stora glaspartier, liksom okonventionellt och ultramodernt utseende gör att aluminiumfönster allt oftare väljs för privata byggprojekt. Du som kund får alltid aluminiumfönster av högsta kvalitet när du köper hos oss.

Fördelarna med våra aluminiumfönster

Våra aluminiumfönster har många fördelar och du kommer bli nöjd oavsett om du väljer denna typ av fönster till villan, radhuset eller sommarstugan. De är till exempel underhållsfria, vilket spar dig enormt mycket tid och arbete som annars skulle gå åt bara till att hålla fönstren i bra skick över åren. Vidare så ger fönster i aluminium en modern och elegant känsla samtidigt som de har alla de goda egenskaper vi söker hos riktigt starka och energieffektiva fönster.