Billigaste PVC fönster och ytterdörrar i Sverige!

Aluminiumfönster

System MB-78 EI

Moderna designfönster
Design och funktion

Systemet med brandsäkra väggar för inre eller yttre brandväggar med enkel eller dubbeldörr i brandklass EI15, EI30, EI45 eller EI60 enligt standarden PN-EN 13501-2+A1:2010. Med så brett profilerbjudande kan arkitekter och designer realisera även de mest modiga projekten inom aluminium och glas.

Massor av valmöjligheter

Våra aluminiumfönster finns med en mängd olika tillval och alternativ. Utmärkta hållfasthetsparametrar, korrosionsbeständighet, möjligheten att bygga stora glaspartier, liksom okonventionellt och ultramodernt utseende gör att aluminiumfönster allt oftare väljs för privata byggprojekt. Du som kund får alltid aluminiumfönster av högsta kvalitet när du köper hos oss.

Fördelarna med våra aluminiumfönster

Våra aluminiumfönster har många fördelar och du kommer bli nöjd oavsett om du väljer denna typ av fönster till villan, radhuset eller sommarstugan. De är till exempel underhållsfria, vilket spar dig enormt mycket tid och arbete som annars skulle gå åt bara till att hålla fönstren i bra skick över åren. Vidare så ger fönster i aluminium en modern och elegant känsla samtidigt som de har alla de goda egenskaper vi söker hos riktigt starka och energieffektiva fönster.