Billigaste PVC fönster och ytterdörrar i Sverige!

Aluminiumfönster

System MB-77 HS

Moderna designfönster
Design och funktion

Dörrarna är en idealisk lösning för en byggnad, anslutande rum eller uterum. Systemet ger en bekväm utgång till balkong, terrass eller öppen plats i trädgården. MB 77HS är en av marknadens mest effektiva produkter och uppfyller alla krav för denna grupp av produkter. Den har två olika varianter av värmeisolering och struktur: ST och HI. Konstruktionen av profilerna ger dig möjlighet att göra exklusiva dörrar i stora dimensioner, tillsammans med glas i en eller två kammare och de material och tekniska lösningar som finns för att bidra till att uppnå en hög grad av värme och ljudisolering. Tack vare dessa egenskaper, är detta system perfekt för både småhus, lägenheter, villor och de flesta typer av kommersiella fastigheter.

Massor av valmöjligheter

Våra aluminiumfönster finns med en mängd olika tillval och alternativ. Utmärkta hållfasthetsparametrar, korrosionsbeständighet, möjligheten att bygga stora glaspartier, liksom okonventionellt och ultramodernt utseende gör att aluminiumfönster allt oftare väljs för privata byggprojekt. Du som kund får alltid aluminiumfönster av högsta kvalitet när du köper hos oss.

Fördelarna med våra aluminiumfönster

Våra aluminiumfönster har många fördelar och du kommer bli nöjd oavsett om du väljer denna typ av fönster till villan, radhuset eller sommarstugan. De är till exempel underhållsfria, vilket spar dig enormt mycket tid och arbete som annars skulle gå åt bara till att hålla fönstren i bra skick över åren. Vidare så ger fönster i aluminium en modern och elegant känsla samtidigt som de har alla de goda egenskaper vi söker hos riktigt starka och energieffektiva fönster.