Billigaste PVC fönster och ytterdörrar i Sverige!

Aluminiumfönster

System MB-45

Moderna designfönster
Design och funktion

Ett modernt aluminiumsystem för arkitektoniska inomhus element som inte kräver termisk isolering, t.ex. olika skiljeväggar, fönster, dörrar inklusive handdrivna och automatiska skjutdörrar, svängdörrar, förstugor, butiksfönster, inglasade kassadiskar, vitrinskåp eller spatiala konstruktioner. Konstruktionsdjup på fönsterprofiler blir: 45 mm (karm), 54 mm (båge), och för dörrar: 45 mm och 45 mm. Sådana profiler i karmen och bågen ger ett effekt av enhetlig yta sett utifrån

Massor av valmöjligheter

Våra aluminiumfönster finns med en mängd olika tillval och alternativ. Utmärkta hållfasthetsparametrar, korrosionsbeständighet, möjligheten att bygga stora glaspartier, liksom okonventionellt och ultramodernt utseende gör att aluminiumfönster allt oftare väljs för privata byggprojekt. Du som kund får alltid aluminiumfönster av högsta kvalitet när du köper hos oss.

Fördelarna med våra aluminiumfönster

Våra aluminiumfönster har många fördelar och du kommer bli nöjd oavsett om du väljer denna typ av fönster till villan, radhuset eller sommarstugan. De är till exempel underhållsfria, vilket spar dig enormt mycket tid och arbete som annars skulle gå åt bara till att hålla fönstren i bra skick över åren. Vidare så ger fönster i aluminium en modern och elegant känsla samtidigt som de har alla de goda egenskaper vi söker hos riktigt starka och energieffektiva fönster.