Billigaste PVC fönster och ytterdörrar i Sverige!

Design

Fönster med modern design och oslagbar prestanda

Sedan introduktionen på sjuttiotalet, har plastfönster, fått erkännande av kunder och utgör nu mer än 50% av alla sålda fönster. Anledningen till denna framgång är fördelar med VEKA-PVC i kombination med utmärkta egenskaper till fönsterkarmar. Profiler av plast som görs i fabriker VEKA är helt resistenta mot vittring och tidens gång, och därför tåliga och lätta att underhålla.

VEKA Perfectline-system är moderna system klass A med 5 kammare. VEKA Perfectline erbjuder nästan obegränsade designmöjligheter. Systemet har utformats i en klassisk stil och det använda materialet är mycket motståndskraftigt mot ljus och väder, har hög slaghållfasthet och behåller sin form perfekt även vid högre temperaturer.

pvc fönster
Inga kostnader i samband med målning

Inga kostnader i samband med målning, köpa färg samt hygieniskt släta ytor, gör de extremt lätt att hålla dem rena. Profiler av VEKA PVC möjliggöra hög ljudisolering och bidrar till att öka komforten av hemmet. VEKA profil system ger redan det grundläggande skyddet av inbrott på en hög nivå, och dessutom kan de utrustas med anti-inbrott glas och beslag. De många olika profilerna och en rik palett av färger och trä -gynnar byggandet av otaliga varianter av fönster för att skapa personliga arkitektoniska projekt. Särskilda system för att bygga profiler på restaurering, dekorativa lister och varierat utbud av filmer gör trogen trä fönster i restaurering av historiska byggnader.

Spröjsar

Spröjsar mellan glasen. Spröjs mellan glasen är ett dekorativt element gjort av aluminium som kan färgas efter önskemål. Den kan användas i både klassiska och moderna fönster Fönster med spröjsar mellan glasen får ett nytt, intressant utseende. Vi kan erbjuda montering av spröjsar i olika typer av glas. Spröjsar mellan glasen finns i fyra mått: 8mm; 18mm; 26mm och 45mm breda. Delar av spröjsar kan böjas och därmed bli båg eller cirkelformade med följande begränsningar:Spröjs 8mm – minsta radie 100mm Spröjs 18mm – minsta radie 170mm Spröjs 26mm – minsta radie 200mm Spröjs 45mm kan inte böjas. Spröjsar kan fogas samman enligt följande principer: Spröjsar 8mm kan bara fogas samman i 90 eller 45 graders vinkel. Andra spröjsar kan fogas samman i valfria vinklar (skarvarna fräses).

Dekorelement

Plastico värnar om historiska byggnader:

Vi tittar på fönstrets dekorativa delar med förtjusning. För att bibehålla K-märkta byggnaders arkitektoniska karaktär använder man vid renoveringsarbeten dekorativa kapitäler, gesims och lister.