Aluminiumfönster

System MB-45

MB-45 är ett modernt aluminium system avsett för att utforma delar...

MB-45 är ett modernt aluminium system avsett för att utforma delar av arkitektoniskt yttre och inre höljen som inte kräver värmeisolering, t.ex. olika typer av skiljeväggar, fönster, manuella och automatiska skjutdörrar, slagdörrar, vestibuler, skyltfönster, biljettkontor, boxmontrar och speciella strukturer.

Aluminiumfönster System MB-45

System MB-60

MB-60 är ett modernt aluminium avsett för realiseringar...

MB-60 är ett modernt aluminium avsett för realiseringar av yttre arkitektoniska byggelement som kräver termisk och akustisk isolering till exempel: olika typer av fönster, dörrar, absider, skyltfönster eller speciella strukturer.

Aluminiumfönster System MB-60

System MB-70

MB-70 är ett modernt aluminium avsett för realiseringar av yttre...

MB-70 är ett modernt aluminium avsett för realiseringar av yttre arkitektoniska byggelement som kräver termisk och akustisk isolering till exempel: olika typer av fönster, dörrar, absider, skyltfönster eller speciell struktur.

Aluminiumfönster System MB-70

System MB-77 HS

MB-77HS "Lift & Slide" dörr produkt är en idealisk lösning för...

MB-77HS "Lift & Slide" dörr produkt är en idealisk lösning för att ansluta utrymmena inuti rum eller uterum med utsidan balkong, terrass eller trädgård. Ger både en mjuk och tyst slide action drift, kan det ge fördelarna med en vacker dag utanför, in i boytan.

Aluminiumfönster System MB-77 HS

System MB-78 EI

MB-78EI brand partition systemet är avsett för produktion av interna...

MB-78EI brand partition systemet är avsett för produktion av interna eller externa brandmellanväggar med enkel- eller pardörrar med en brandteknisk klass EI 15, EI 30, EI 45 eller EI 60 enligt PN-EN 13501 -2 + A1: 2010 normen. I stor utsträckning är den kompatibel med de vanliga fönster / dörrsystem ALUPROF SA: MB-45, MB-60 och MB-70.

Aluminiumfönster System MB-78 EI

System MB-86

De nya MB-86 fönster- och dörrserie har utformats...

De nya MB-86 fönster- och dörrserie har utformats för att erbjuda enastående isoleringsegenskaper. Den uppfyller de ökande kraven från de lagstiftande och allmänna marknads krav på förbättrad energibesparing byggandet av nya fönster och dörrar.

Aluminiumfönster System MB-86